Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


versenyzők

 Ezekiel: Egy irtó nagy suttyó. Állandóan az orrát túrja. Undorító. Suttyóságának köszönhetően a Totál Dráma Szigetben először szavazták ki ugyanúgy mint a Totál Dráma Világturnéban de ott hiába dobták ki a gépből ő nem ment el mert megesküdött hogy megynyeri, a gép rakterében élt a patkányokkal és így zombie lett belőle, a végén kitépi Chris kezéből a pénzt és belezuhan vele a vulkánba. Itt mindenki azt hiszi, hogy meghalt de nem ezt is túlélte.

Eva: Egy nagyon sportos csaj. Amennyire sportos annyira tahó is. Mindenki utálja így a leghamarabb elküldik a szigetről Zeke után, de Chris ad neki egy második esélyt. Ahogy visszajön rögtön kiszavazzák.

Noah:Egy nagyon okos srác sok hasznukat vehették volna, de kiszavazták mert a sportban egy nagy lúzer és csak lustult de a további részekben sokat segíthetett volna a csapatának. A Világturnéban összetüzésbe került Alejandroval és így repült is pedig Alejandronak kellett volna mennie.

Justin: A Szigetben nagyon hamar lapátra került, Noah után. De nem igazán jogosan Heaternek kellett volna mennie, mert felolvasta Gwen naplóját és emiatt vesztett a csapata. Az Akcióban sokáig benn volt úgy látszott összejön Cortneyval de Courtney becsapta és Duncannal együtt kiszavazták.

Katie: Hát mit mondjak elég nagy lúzer volt és az is maradt, ezért repült.

Tyler:Egy sportos alak nem érdemelte meg a kiszavazást Ő sem csinálta meg a próbáját de a döntés Courtneyn múlott. Lehet hogy nem ő volt a legügyesebb de hasznos volt mert erőss és izmos volt. A Világturnéban Alejandro és Duncan kiszavazta pedig Alejandronak kellett volna repülnie. Megint

Izzy: egy nagyon lökött csaj de néha-néha hasznos de inkább felesleges úgyhogy repült. Chris jóvoltából visszatérhetett de rá két résszel újra repült. A világturnéban pedig Jamaikából elvitték a biztonságiak.

Cody: Egy abszolút nyerő srác csak a szigetben megsérült így mennie kellett. A világturnéban a harmadik lett de neki kellett volna nyerni mert ő volt egyedül tisztalelkü.

Beth: Hát lúzer volt a szigetben ezért röpült. Az akcióban magára talált a döntőig menetelt ahol nyert de csalással ezért a végső győztes Duncan lett.

Sadie: Ő is lúzer volt egy picit kinőtte de nem eléggé úgyhogy búcsút mondott

Courtney: Egy olyan lány aki a figyelem középpontjában akar lenni de senki sem kiváncsi rá ez lesz a veszte. Az akcióban később száll be egészen  négyig menetel de Beth és Duncan(?!) kiszavazza. A világturnéban igazságtalanul esik ki mert döntetlent ért el Blainleyvel de Chris mindkettőjüket kilökte.

Harold: Orrtúró, suttyó,balfék,megalázott igen ez Harold de ennek ellenére is kétszer neki köszönhetően nyert a csapata majd egy pár résszel később repül. Az akcióban ötödik lett mert megölte Rexit (Duncan pókja) ezért Duncan és Courtney kiszavazta pedig az áruló Owennek kellett volna mennie. A világturnéban feláldozta magát.

Trent: Egy gitáros kedves fiú de Heather a gonosz lesmárolta Gwen szeme előtt ezért repült. Az akcióban begolyózott és repült

Bridgette: a fiúszövetség kiszavazta. Okos lány. Az akcióban egyből kirugták mert állandóan Geoffal smárolt. A világturnéban Alejandro elcsábította ezért repült.

Lindsay: A legszebb de legbutább lány is Heatherrel szövetkezik ezért repül is a szigetről. Az akcióban butaságát bizonyítva kiszavazta magát. (véletlenül) A világturnéban a divattervező versenyen Dj legyőzi így repült.

Dj: Kedves aranyos fiú szereti az anyukáját és az állatokat nagyon jól tud főzni. A szigetben sokáig bent volt de gyávasága miatt repült. Az akcióban kiszavzta önmagát mert szövetkezett a Cheffel és nem bírt csalva játszani. A világturnéban azt hitte el van átkozva Alejandro kétszer is csúnyán átverte és Jamaikánál Alejandro kilőtte a hullámvasútról.

Geoff: Egy party állat csávó jól szerepelt a szigetben de nem eléggé csak a hatodik lett. Az akcióban egyből repült Bridgettel együtt az állandó smaci miatt.

Duncan: Egy nagyon kemény srác imád mindenkit szivatni főképp Haroldot. A keménysége alatt érző szív lapul imádja Courtneyt. A szigetben negyedik lesz ami jó de nem eléggé. Az akcióban döntőzik de kikap Bethtől kiderül hogy csalással így ő nyer. A világturnéban az elején kiszáll de a 13. részben Gwen és Courtney rátalál így visszaszáll az ötödik lesz de Alejandronak kellett volona repülnie már harmadszor.

Heather: A világ igazán szép de olyan gonosz teremtménye is mindenkivel kibabrál általában vezér akar lenni de ha kell lemegy kutyába is mindent megtesz a nyerésért. A szigetben a harmadik lesz mert nem akarja hogy levágják a haját ezért kiszáll. Az akcióban hamar kieseik mert gyűlölik a modorát. Az világturnéban döntőzik de a végén rossz szobrot dob a vulkánba ezért Alejandro nyer.

Gwen: Ében fekete, kékhajú sötét angyal  a szigetben döntőzik de nagy meglepetésre Owen megveri a fináléban. Az akcióban árulásért kilökik. A világturnéban a Duncan affér miatt Courtney kiszavaztatja de csak döntetlenbe verik meg Gwent.

Owen: Dagadt. party állat és állandóan zabál ez Owen a szigetet megynyeri. Az akcióban kiesik de Chris visszahívja hogy kavarja meg a játékot. A világturnéban Alejandro jóvoltából kiszavazzák a vége felé.

Sierra: Egy elmebeteg Cody rajongó mindent tud mindenkiről  a negyedik lesz, mert felrobbantotta a gépet, de Alejandronak kellett volna repülnie szokásához hívően

Alejandro: Egy dögös kigyúrt csávó de rettentő gonosz a világturnéban sokszor megérdemelte volna a kiesést negyedik lett volna ha a béna Sierra nem robbantja fel a gépet. Ezért benn maradt és meg is nyerte a döntőt mert Heather tökön rúgta és ő leszánkázott a vulkánon de Heather az ő szobrát dobta a vulkánba ezért nyert.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.