Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Totál Dráma Olimpia 2. rész

2014.05.11

 Chris: Üdv az előzőz rész tartalma. Nagy-Britanniába voltunk rugbyztünk és billiárdoztunk, az Olimpikonok nyertek egy angol szalonnás vacsorát, a rekorderek pedig kiszavazták Stacit.

.......

Jo: Eva, Villám gyertek

Villám: Villám itt van mit akarsz?

Jo: legyen szövetség köztünk.

Eva: nekem jó

Villám: Villám szerint haza kéne küldeni Blainleyt

Jo: Szerintem is

Eva: nekem jó, de én inkább Betht dobnám ki

Jo: majd Blainley után

......

Tyler: Cool ez az első osztály

Noah: Ja

.... Duncan és Courtney smárol.....

Chris: versenyzők fáradjatok a raktérbe

Duncan: már megint mit akar

Chris: Üdv nektek most Portugáliába szállunk le. Na jó nem, titeket kidobunk. Csapatonként 4 ejtő ernyő

Gwen: Most szivatsz??

Chris: én soha

Tyler: rendben. Mike, Zoey, Harold vigyetek egyet. A másik ejtő ernyő Tégla, Zeke, Noah. A harmadik B és Dj. A negyedik Courtney, Duncan és Scott. Én és Owen ugrunk.

Alejandro: egy az enyém és Justiné a többit osszátok el.

Jo: Az egyik enyém, Evaé és Villámé a többi a tietek.

Chris: Mike, Zoey, Harold, Tégla, zeke, Noah, B, Dj, Courtney, Duncan, Scott és tyler is épségben megérkezett. Owen a golyóira esett. Itt van Al, Justin, Geoff, Trent, Heather, Gwen, Cam és Leshawna épségben, de még van egy ernyő. Bridgette és Lindsay. Sadie és Katie az óceánban landolt. Eva, Jo, Villám, Dawn, Cody, Sierra, Sam, Dakota, Beth, az utolsóval Blainley és Anne Maria, de hol van Izzy.

Izzy: Hááá já

.... és fejberúgja Christ......

Chris: wdodkjknc. Na az első próba az hogy minden csapat kap ötféle állatot, meg kell fognia és ide hozni.

Olimpikonok: kaméleon, borz, vadkecske, tonhal, menyét

Öt karikások: szarvas, osztriga, kardhal, szardínia, rák

Rekorderek: petymeg, vaddisznó, rátisas, vidra, languszta

3....2.....1..... indulás

Tyler: Oké a kaméleonért megy Zoey és Mike, a borzért Courtney és Duncan, a menyétért Zeke és Noah, a vadkecskéért Tégla és Harold. A tonhalat viszi B, Owen, Dj, Scott és én. Indulás

Jo: a vaddisznót viszi Villám, Eva és én, a rétisast Cody és Sierra, a vidrát Dakota, Blainley és Sam, a  langusztát Dawn és a  petymeget hozza Beth, Izzy és Anne Maria.

Alejandro: Sadie és Katie a rákokat, Lindsay és Bridgette az osztrigákért, a szardíniát hozza Cam és Leshawna, Trent, Geoff és Gwen hozza a kardhalat és Heather, Justin és én hozzuk a szarvast.

Zoey: nézd Mike Ott a kaméleon

Chris: már majdnem mindenki itt van az Olimpikonoknak a tonhal, az Ötkarikásoknak a kardal, a rekordereknek a rétisas kell. Nagy verseny futás van jönnek a tonallal és a kardhallal, de a kardhalt könnyebb vinni és ők fognak nyerni.

Owen: hagyjátok én és B behajítjuk

B: ......Bólogat.....

Chris: Owen és B hajítja a tonhalat és ők nyernek. Gratulálok a következő próba egy akadály futó verseny lesz. Az olimpikonok előnye egy gátnyi minden körben. Válasszatok három futót.

Tyler:  Harold, Tégla és én

Alejandro: Trent, Heather és én

Jo: Eva, Villám és én

Chris: Rendben egyes pálya: Harold, Alejandro, Jo. Kettes pálya Tégla, Trent, Villám. Hármas pálya Tyler, Heather, Eva. Az egyesen Alejandro a kettesen Villám nyert. Nézzük a hármast Eva vagy Tyler és........ Tyler nyer. A döntő Tyler, Alejandro és Villám. A döntőt Tyler nyeri.

Tyler: wuhu igen én vagyok a király és a csapatom is az

Chris: De ki a második fej-fej mellett haladnak és mind a ketten ugranak, de Villám nagyobbat ugrik így az Ötkarikások vesztettek. Ideje szavazni

Alejandro: / Sadie/

Justin: / Sadie/

Trent: /katie/

Chris: aki megúszta és kap érmet az: Alejandro, Trent, Justin, Geoff, Heather, Gwen, Cam, Bridge, Leshawna és Lindsay aki ma hazamegy az............ senki mert jutalomra ment

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.