Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Totál Dráma Olimpia Részek

 Chris: Üdv mindenkinek Chris McLean vagyok és ezz itt a totál dráma olimpia. Üdvözöljük a versenyzőket. Az első busszal érkezett: Sadie, Katie, Eva, Bridgette, Lindsay, Gwen, Courtney, Blainley, Beth, Sierra, Izzy, Heather. Zoey, Dawn, Ann Maria, Staci, Leshawna, Jo és Dakota. A másikkal: Duncan, Tyler, Noah, Owen, Harold, Trent, Ezekiel, DJ, Justin, Cody, Geoff, Alejandro, Scott, Villám, Cameron, Sam, Mike, Tégla és B,  Szálljunk fel a repülőre. Mint régen is van egy első és egy turist egy raktér egy ebédlő stb. majd kiismeritek magatokat. Indulás. Az első helyünk Chile. Santiagóból indultok és el kell jutnotok Torontóba. Innen indultok 100 méter futás 500 méter úszás és 1000 méter biciklizés majd odaértek ahol 10 jármű vár rátok vagy egyedül mentek vagy elvisztek valakit akinek nem jut az megoldja ahogy akarja. 3.. 2... 1... rajt.

Tyler: ennyi a sport sokat ér

Chris: a futásnál Villám, Tyler, Duncan és Trent kicsit meglógtak. Noah, SAdie, Katie, Staci, Owen és B lemaradt. A középmezőnyben bunyóznak is.

Heather: akkor is én nyerek

Gwen: vagy nem

Bumm: Gwen leüti Heathert és Blainleyt

Courtney: Nesze neked Gwen. ÁÁááá

Chris: Gwen taknyol de kirántja Courtney lábát aki ráesik Bridgettere aki LIndsayt, Sierrát, Dawnt és Ann Mariát borítja fel. Alejandro bunyózik Codyval, Justinnal és Harolddal, de Al és Justin is eltaknyol. Cody pedig felrúgja Haroldot aki csak repül és lerántja a földre Scottot. Közben  Tyler és Villám már úszik. Cam, Mike, Sam és Tégla is verekszik, de Tégla mindenkit leüt. Jo és Eva Egymást üti le.  Cody felrúgja Geoffot, Izzyt és Zoeyt is.  Ugyanekkor Dj kiüti Dakotát aki ráesik Leshawnára ezért DJ is megáll. Beth verekszik Zekével de Zeke kiüti. Villám, Tyler, Duncan és Trent már bicózik. Tégla, Cody, Zeke már az úszás felénél tart. Duncan Trentet, Villám pedig Duncant rúgja le a bicikliről. Owen és B leüti a három lányt. Tyler megkaparintja a Jet-packet Villám pedig a motort. Duncan és Zeke elmegy a buggyval Trent pedig a qwaddal. Na vissza a középmezőnyhöz

Courtney: Ááá. Hol vagyok? Sadie, Katie, Staci hogy értetek utol? 

Sadie: Úgy hogy elájultál

Courtney: Jesszus be kell hozni a lemaradást

Chris: Ja azt nem is mondtam hogy a bicikli pályán aknák vannak.

BUMM

Heather: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá

Chris: hehe, na itt jön Scott, DJ, Geoff és Mike. Scott kiüti Mikeot, de Mike kihúzza a lábát. Alejandro felrúgja Justin bicóját és így szépen dominóban dől rá Gwenre ő Blainleyre aki Haroldra és ő pedig Leshawnára. Courtney tör előre

Courtney: én nyerek.

Chris: És kiüti Dakotát, Dawnt és Ann Mariát is. Al, Jo és Eva végeznek Al elviszi a dűnejárót Jo és Eva pedig a hőlégballont. Közbe Courtney már biciklizik és felborítja Betht és Lindsayt.

Lindsay: héj mi bajod van?

Courtney: csak az hogy nyerek. Lúzer.

Chris: és ekkor

BUMM

Courtney: Ááááááááá

Chris: ez a legjobb az egészben. Na nézzük az élmezőnyt ahol a Chef írtja őket. Tyler Jet.-packjét lelövi. Trent qwadjából kifogyott a benzin. Egy íjjal kilövi a hőlégballont. Tyler zuhan de van esze és megpróbál egy fára érkezni sikerül is. Zeke és Duncan megtalálja és leszedik a fáról de nem tudják felvenni mert nincs hely, ezért Tyler elkezd futni. Al utoléri Trentet de nem segít úgyhogy Trent is elkezd gyalogolni. Dj és Geoff ér oda és elviszik a lovat. Tíz perccel később érkezik Mike, Scott, Gwen, Blainley,Harold és Leshawna. Mike, Harold, Leshawna és Gwen elviszik a lovaskocsit Scott a biciklit, Blainley a futócipőt. 

Owen: hú de kivagyok és még csak most jön az úszás

Noah: Ja tiszta kiszúrás velünk:

Chris: Courtney, Heather, Dawn és Sierra is végez. De milyen eszköz maradt. Heather elviszi az ugróbotot, Courtney és Dawn a szamarat. Sierra pedig a triciklit. Cam, Cody, Tégla, Justin és Sam érkezik. Tégla kiüti Samet és Cameront. Ő viszi el a csónakot Codyval és Justin viszi el a búvárruhát. Cam és Sam feltápászkodik és elviszik a delfint. Owen leüti Betht, B pedig Ann Mariát. Lindsay és Bridgette is megérkezik. Bridgette elviszi a szörfdeszkát, Lindsay pedig a görkorit. Izzy és Dakota is megjön ők elviszik a motoros fűnyírót. Megjön Noah és Zoey. Noah ráveti magát a gördeszkára és elindul, Zoey viszi a gólyalábat és ennyi nincs több közlekedési eszköz. Katie, Beth, Owen, B, Sadie, Staci és Ann Maria ráfázott. Megérkezik Katie, Beth és Ann Maria, de gyalog kell elindulniuk. Itt jön Owen és B de ők is gyalogolnak és a két lúzer Sadie és Staci van leghátul, de ők leülnek kicsit pihenni.

Sadie: Elfáradtam. Nem bírom

Staci: én se 

.....

Noah: Még szerencse hogy nekem jutott egy gördeszka a többiek szívnak

Zoey: Ja inkább gyalog mint gólyalábbal

Noah: Akkor vedd le

Zoey: De az csalás

Noah: Az szívás na csá

Zoey: szia

......

Chris: Esteledik ideje pihenni és elbújni mert Guatemala tele van éhes barbárokkal. Jó éjt!

Villám: Ja persze én mentem tovább.

Duncan: Jó csá és meghalsz

Villám: Persze

Zeke: Hey Duncan másszunk fel a fára.

Duncan: Nekem jó

.....

Tyler: Csá Al utolértél vigyél már el

Al: Isten ments, de egy béna suttyó vagy 

Tyler: Jól van ezt megjegyzem. ANGOLNA. Zsír itt egy odú ezen a fán itt jó lesz.

.......

Jo: Itt egy barlang ez jó

Eva: Ja

....

Mike: Né má itt van Cody, Geoff, Dj,

Gwen: Ja Aludjunk úgy hogy hat alszik egy örködik

Harold: Nekem jó lesz

Leshawna: nekem is

DJ: Tutkó

Harold: Ki örködik először? én nem

Gwen: én sem meg Leshawna sem

Cody: Én sem

Mike: Rám nenézz. Legyen Geoff

Geoff: Jó leszek én

...

Chris: Nézzük meg ki hol tart:

Villám már Bogotába van és még mindig megy. Duncan és Zeke Limába van. Al is ott de ő még megy. Jo és Eva La Pazba. Tyler valahol Peruban Trent pedig Bolíviában van. Dj, Geoff, Cody, Lesawna, Harold, Mike és Gwen pedig a Chile-Peru határon. Scott még megy de csak La Pazig. Dawn, Heather és Courtney Bolíviában. Blainley pedig Peruban. Izzy, Tégla, Dakota, Sam és Zoey mégcsak a Chile-Perui határ előtt. Cam pedig Bolíviába. Justin a tengeren halad Bridgettel, most érnek át Peruba. Sierra már peruban van. Owen és B még éppen csak elindult. Staci és Sadie pedig még csak a célig érkezett. Noah Bolíviában van. Katie, Beth és Ann Maria Antofagastába van. De hol van Lindsay? Rióban? Ez mit csinál? Se baj így a vicces.

Villám: há én nyerek. Mi ez a hang?

Bumm: Villám elájult.

,,Reggel''

Villám: Hol vagyok? Csá Alejandro hol vagyunk?

Alejandro: Hol-hol a Guatemalai bennszülöttek elkaptak.

Villám: Az szívás

Alejandro: Ja. Mindegy valaki csak segít

Villám: Vagy nem

.......

Noah: Hol lehetek?

Bumm:

Noah: Ááá. Boccs Trent. Hol a Qwadod??

Trent: Semmi ne is kérdezd. Chris szivatott. Nincs benzin.

Noah: Sajnálom de mennem kell.

Trent: Persze. Csá

......

Zeke : Hey Dunc indulni kéne már dél van

Duncan: Baszki az gáz . Na menjünk

......

Owen: Hey Beverly kicsit tempózni kéne nem? Ja tényleg te nem beszélsz.

.....

Duncan: Zeke nézd meg hol vagyunk?

Zeke: Nicaraguába

.....

Tyler: ez az végre haladhatok, mert este csináltam egy tutajt és már Costa Ricába vagyok

.....

Beth: Fonok egy hajót

Ann Maria: Az jó

Owen: Veleteh mehetünk?

Katie: Ki?

Owen: én és Beverly.

Beth: Persze.

......

Chris: és megint esteledik nézzük meg az élmezőnyt: Duncan és Zeke Monterreybe van. Al és Villám Guatemalába de fához kötve. Tyler Costa Ricába. Az ötödik elyen Scott és Ő Medelínbe van. Lindsay pedig Parába. Vajon feltünik neki hogy rossz irányba mendegél.

.....

Tyler: Hello Al és Villám. Bajba vagytok? Ja igen

Alejandro: Segíts már

Tyler: de én suttyó vagyok

Alejandro: csak vicc volt

Tyler: Ja persze. Ismerlek téged

Villám: Na tesóó segíts má

Tyler: Nem és kössz a mocit meg a dűnejárót . Csáó

....

 Chris: Duncan és Zeke célba ér. Tyler és Scott is közeledik. Justinnal és Bridgettel is lehetnek még problémák  Jo, Eva és Trent gyalog is jól halad,de Staci és Sadie nem. Hoppá Tyler motorja tönkremegy még sterencse hogy elvitte magával a dűnejárót is.

....

Tyler: Ez az itt van Toronto

Scott: megelőzlek

Tyler: nem hinném

Chris: Tyler és Scott is bent van de megjön a part felől Bridgette és Justin is Sierrával együtt. Itt van a négyes fogat is: Gwen, Mike, Harold és Leshawna is. Érkezik Cody. Geoff és Dj pedig a lóval vágtat a célba. Noah is bepörög a deszkával és Al megjön ezek szerint kiszabadult. Felbukkan Trent és Heather is.Megjön Tégla, Jo, Eva és Courtney . Befut Cam és Sam és hajóval jön be Beth, Katie, Ann Maria, Owen és B. Blainley Dawn és Izzy versenyt fut a maradék egy helyért. Dawn nyer. Így Blainley, Villám, Izzy, Sadie, Staci, Lindsay, Zoey és Dakota nem lesz csk.  

A következő póba egy tömeg bunyó egy kör alakú területen aki a körön kívűl van az kiesik, de csak 10 esnek ki.

Tyler: Ezt nyerem

Duncan: Nem hinném

Zeke: én sem

Chris: 3..2...1... és HARC. Tyler kiüti Dawnt, Duncan Leshawnát, Scott Gwent,  Mike és Dj közösen kilöki Zekét. Courtney kilöki Katiet és Betht is. Owen és B összenyomja Samet és Camet és kidobják őket. Ann Maria kilöki Téglát viszont Noa kilöki Ann Mariát, de jön Alejandro és eldobja Noaht, de ő már benn marad. 20-an maradtatok a kövi próba az a szikla mászás az első 15 marad 5 repül. 3...2....1.... MÁSZÁS. Huh Duncan és Scott már felért, Mikeal együtt. Heather, Al, Harold és Tyler ez már így hét még nyolc hely maradt és Jo is itt van Trent és Justin is felér. Már csak öt hely maradt. Eva, Cody, Courtney, Dj egy hely maradt kié lesz? Sierra vagy Noah. Egy hajszállal de Noah nyer. Rendben 15 maradt. Lekell ugrani a tengerbe és az aljáról fel kell hozni mindenkinek egy kulcsot. 5 megint repül. 3...2...1... UGRÁS. Duncan, Tyler, Trent és Mike már ugrik is és  találnak is kulcsot. Jo és Eva is ugrik de Eva nem talál semmit. Közben Alejandro is benn maradt. Noah és Justin is talál egyet és Harold kiszáll. Eva vagy Cody? Cody lazán nyer. Figyelem most  le kell síelni a hegyről.

Tyler: Nincs is hó

Chris: Tudom, nem is mondtam hogy kell ozzá hó

Noah: Akkor min síelünk?

Chris: iszapon 3...2....1... SÍELÉS  Tyler, Jo és Al már leért itt van Trent és Mike is. És  Duncan sőt Noah megint beér. Noah kezdes sportos lenni

Noah: Az kéne még

Chris: Az utolsó előtti próba Vízisikló versenyű

Alejandro: Most szopatsz?

Chris: Nem 3...2...1... VIZÍSÍZÉS  Tyler és Al is beér Jo sikerrel jár de Trent eltaknyol nyeki annyi sőt Mikenak is. Ki lesz a negyedik? Megint Noah és megint benn marad. Duncan ciki

Duncan: Megmutassam mi a ciki?

Chris: Nem kell. Az utolsó próba a rodeózás. 3...2...1.... RODEÓ 

Al: 38 másodperc

Jo: 24 másodperc

Noah: 23 másodperc

 Tyler: 73 másodperc

Ájj Noah 1 másodpercen múlott

Noah: Kit érdekel?

Chris és a három csk: Tyler, Alejandro és Jo

Kezdődjön a csapat választás

Tyler: Duncan

Alejandro:  Heather

Jo: Eva

Tyler:  Noah

Alejandro: Justin

Jo:  Dawn

Tyler: B

Alejandro: Trent

Jo: Villám

Tyler: Scott

Alejandro: Geoff

Jo:  Izzy

Tyler: Ezekiel

Alejandro:  Gwen

Jo:  Cody

Tyler: Tégla

Alejandro: Cameron

Jo:  Sierra

Tyler:  Harold

Alejandro:  Bridgette

Jo:  Sam

Tyler: Dj

Alejandro: Leshawna

Jo: Dakota

Tyler: Mike

Alejandro: Sadie

Jo: Beth

Tyler: Courtney

Alejandro: Lindsay

Jo: Ann Maria

Tyler: Zoey

Alejandro: Katie

Jo: Staci

Tyler: Owen

Jo: Blainley

 

 

 

Cikkek

Totál Dráma Olimpia 6. rész

2014.05.17

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Totál Dráma Olimpia Részek | Hozzászólások: 0

Totál Dráma Olimpia 5. rész

2014.05.15

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Totál Dráma Olimpia Részek | Hozzászólások: 0

Totál Dráma Olimpia 4. rész

2014.05.13

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Totál Dráma Olimpia Részek | Hozzászólások: 0

Totál Dráma Olimpia 3. rész

2014.05.12

 

Totál Dráma Olimpia 2. rész

2014.05.11

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Totál Dráma Olimpia Részek | Hozzászólások: 0

Totál Dráma Olimpia 1. rész

2014.05.09

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Totál Dráma Olimpia Részek | Hozzászólások: 3